mereka :)

assalamualaikum warahmatullah he wabarakatuh
ye mulai skg aku kena belajar mencintai uitm seri iskandar perak
aku kena redha dgn apa yg aku buat skg
ok berbalik dari tajuk
aku cuma nk ckp yg ni la kawan2 aku yg aku rapat kat uitm seri iskandar ni


ni senior2 aku part 3 hahaha


ni roomates aku


ni adik suji kita 


ni adik nana kita 


ni adik shida kita 

  
yg tudung pink uw b aku ,
blakg uw baby nana aku 


ok sng cite ni la yg aku rapat jer :)

act dorg la yg sllu dgr aku mbebel ,mara2 ,memekak ,
thanks beb ,
korg je la mcm family aku kt sini
sobs sobs wlaupun korg ta aggp aku mcm uw ,
hahahaha
kak lilok gak kew ,
aku sayau ke nuan :*
assalamualaikum :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan